Shingeki no Kyojin 3

2 aprecieri
A sosit momentul sa fac si eu o recenzie la anime-ul meu preferat, de suflet, Attack on Titan.
Pornind de la plot(poveste) pana la personajele incredibile si coloana sonora care dupa parerea mea e cea mai buna din toate seriile pe care le-am privit pana acum, Attack on Titan te va tine cu sufletul la gura in fiecare episod. Nu am observat niciun lucru care sa fi fost lasat pe dinafara, neexplicat pana acum in poveste. Toate episoadele au fost interesante cu rasuciri de situatie intense si cu cate ceva nou la fiecare episod, adica nu sunt episoade repetate la nesfarsit cum sunt in alte serii.

Povestea: Este foarte unica, n-am mai vazut pana acum asa ceva, anime-ul asta iti va o stare de patriotism pentru un 'regat' imaginar. De asemenea, povestea e printre cele mai bune dintre cele la care am luat parte pana acum, . Sunt foarte multe finaluri de episod care lasa un suspans si o intrebare vizionatorului "ce s-a intamplat de fapt?" "cum va decurge urmatorul episod", si multe schimbari de situatie fascinare care dau 'aroma' povestirii.

Personaje : Peronajele sunt foarte bine construite si dezvoltate. Plecand de la Eren, Mikasa si Armin care sunt personajele principale la personaje episodice cum ar fi Keith Shadis toate personajele au o personalitate si un caracter unic.

Coloana sonora: Coloana sonora se imbina la perfectie cu desfasurarea actiunii, anime-ul are unele dintre cele mai bune OST-uri si opening-uri. Ca tot am ajuns la acest subiect, as vrea sa-l aduc in discutie pe Yuki Haji, voice actor-ul lui Eren. Yuki Haji a obtinut pe parcursul celor 3 sezoane o performanta incredibila, sentimentele din vocea lui, strigatul de la sfarsitul sezonului 2 imi face pielea de gaina si acum, dupa a 3-a vizionare a anime-ului.

Animatia: Este superba, studio-ul WIT Studio a facut o treaba super buna cu animatia si CGI-ul anime-ului. Animatia este de admirat si acum in 2021, anime-ul incepandu-si debut-ul inca din 2013.

In concluzie, Hajime Isayama, creatorul anime-ului a dat start unei aventuri plina de actiune,sentimente si emotii. In opinia mea, creatorul este un geniu.

Concluzie generală: Capodoperă.
Vineri, 8 ianuarie 2021
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Teodora-ma, tartacutalaurentiu
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
6 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
42
17
14

Encoding
92
5
2

Verificare
86
26
17

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...