Shingeki no Kyojin 3

1 aprecieri
Shingeki no Kyojin sau denumire populară, Attack on Titan, m-a surprins într-un mod plăcut. Seria este așa de bună încât nu puteam să cred că eu mă uitam la așa ceva. Am așa de multe de spus despre această capodoperă, nici nu îmi pot formula cuvintele la cât de entuziasmată sunt să vizionez sezonul următor! O să vă prezint mai pe scurt părerea mea despre această serie :)).

Povestea(Storyline) + Personaje
Este așa de bine gândită și complexă, toate lucrurile se leagă chiar dacă încep să se complice. Am trăit atât de multe emoții pe parcursul episoadelor seriei, ceea ce se dovedește din nou că Isayama este un geniu.
La început am avut parte de fericire după ce au recuperat zidul Maria dar nu îmi puteam controla lacrimile când am văzut acei soldați dedicându-se până la final și ducându-se la moarte. Mi-a părut rău de toată lumea, până și de Kenny, sincer, la început îl uram dar după vizionarea acestei serii, mi-am dat seama că a avut un rol foarte important. Fără el nu decurgeau așa lucrurile, și Levi nu era ce este acum...Posibil nici să fi fost, fără Kenny, Levi ar fi murit 100%
Însă de comandantul nostru, Erwin, mi-a părut și încă îmi pare cel mai rău. Am plâns atât de mult încât la un moment dat nu realizam că încă îmi m-ai curgeau lacrimi pe față. Bineînțeles că și din cauza dragului nostru de Armin. Dacă era să aleg între cei doi, l-aș fi ales pe Armin. Decizia a fost grea dar explicată. Chiar dacă Erwin avea mai multă experiență, cel mai potrivit era Armin. Greu de admis dar adevărat. Fără Armin nu ar fi putut să câștige. Erwin nu a realizat așa de multe dar nu am cuvinte negative de spus despre el, doar de laudă. A fost și o să rămână cel mai bun comandant pentru mine.
Haideți să trecem și la cei care trăiesc :)).
Începem cu protagonistul nostru, Eren Jaeger. Pe parcursul acestui sezon, mi se pare că a devenit mai serios și cu siguranță mult mai puternic!
Mikasa este înfricoșător de fantastică ca întotdeauna. Și ea a crescut dar nu și-a lăsat fularul său roșu :)).
Vreau să zic și câteva cuvinte despre Hange, pentru că, femeia aceasta este extraordinara. Era la limită de câteva ori dar tot este în viață.
O da ! Să nu uităm de Levi! A fost atât de puternic seria aceasta, atât mental cât și fizic. Nu subestimați niciodată un pitic de grădină :)!

Animație:
Vreau să știu și eu ce mănâncă animatorii! Sunt foarte impresionata! Mai ales la transformarea titanilor! Acel fulger și lumina aceea, efectele și culorile, tot tot tot este superb! Nu am nimic de comentat, doar cuvinte de laudă!

Coloana sonora:
Consider că este una din cele mai bune! Se potrivește așa de bine cu animația și îmbină multe sentimente și emoții. Aduce atât de multă energie încât nu ai cum să dai skip! Problema e alta, este prea bună încât m-a făcut să plâng cât timp eram cu sufletul la gură pentru episodul respectiv și următor!

Concluzia generală:
Trebuie să o vedeți! :)

Ps: nu vă atașați de nimeni! Pupici <3
Concluzie generală: Capodoperă.
Sâmbătă, 11 martie 2023
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Elenaquaz22
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
5 mai, 22:00
Anunţat de
6 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
41
17
14

Encoding
91
4
2

Verificare
84
26
17

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...